100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (G31) 520 i 184
Bouwjaar 07.2017 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 Touring (G31) 520 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemslangenBEDFORD DraagarmenSAAB Remblokken. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn.

Remklauw reviseren

Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Remklauw revisiesets BMW 5 Touring (G31) 520 i

A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 5 Touring (G31). Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Hier bedoeld men remklauw mee. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.