100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (G31) 520 d xDrive 163
Bouwjaar 07.2017 -

Remklauwen BMW 5 Touring (G31) 520 d xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET RemslangenLEXUS FuseekogelsDACIA Wiellagers. Elke BMW 5 Touring (G31) 520 d xDrive heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien.

Remklauw revisiesets BMW 5 Touring (G31)

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vastzittende remklauw

De bevesteging is altijd met stevige bouten. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.