100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (G31) 520 d Mild-Hybrid xDrive 190
Bouwjaar 11.2019 -

Remklauwen BMW 5 Touring (G31) 520 d Mild-Hybrid xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Bosch, ABS, ATE, Jurid, Pagid, Brembo en Lucas

Remklauw revisiesets BMW 5 Touring (G31) 520 d Mild-Hybrid xDrive

Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 5 Touring (G31) komen.

Geleidepennen voor remklauwen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.