100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (G31) 518 d 136
Bouwjaar 07.2018 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 Touring (G31) 518 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Elke BMW 5 Touring (G31) 518 d heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 5 Touring (G31), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw revisiesets BMW

Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remklauw reviseren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.