100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (G31) 518 d 150
Bouwjaar 07.2018 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 Touring (G31) 518 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Remklauw reviseren

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 5 Touring (G31) 518 d, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw revisiesets BMW 5 Touring (G31)

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.