100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (E39) 530 d 193
Bouwjaar 09.2000 - 05.2004

Remklauwen BMW 5 Touring (E39) 530 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 5 Touring (E39)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 43581
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 60 mm
Gewicht: 0,09 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
16,95
42,38
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw reparatieset
Remklauw terugstelset

Remklauw reviseren

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 5 Touring (E39) 530 d komen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.

Remklauw revisiesets BMW 5 Touring (E39)

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten.

Vastzittende remklauw

Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.