100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (E39) 525 i 192
Bouwjaar 09.2000 - 05.2004

Remklauwen BMW 5 Touring (E39) 525 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 5 Touring (E39)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57187
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen met ABS
voor zuiger-Ø [mm]: 60 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,55 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
57% Korting
32,04
74,51
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw terugstelset

Remklauw reviseren

Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 5 Touring (E39) 525 i past. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 5 Touring (E39), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vastzittende remklauw

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken.

Remklauw revisiesets BMW

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.