100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Gran Turismo (F07) 550 i xDrive 408
Bouwjaar 07.2012 - 02.2017

Remklauwen BMW 5 Gran Turismo (F07) 550 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 Gran Turismo (F07) 550 i xDrive

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Vastzittende remklauw

Remklauwen worden vaak per as vervangen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage.

Remklauw reviseren

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.