100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) M5 Competition 625
Bouwjaar 07.2018 -

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) M5 Competition

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Bendix, ATE, ABS, Bosch, Zimmermann, Rofren, Brembo en TRW Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 5 (G30, F90) M5 Competition past.

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90)

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Vastzittende remklauw

Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.