100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) M5 600
Bouwjaar 09.2017 -

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) M5

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90) M5

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remklauw reviseren

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto.

Vastzittende remklauw

Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 5 (G30, F90) komen. Remvloeistof is meestal dot4. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.