100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 540 i xDrive 360
Bouwjaar 09.2016 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 540 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90) 540 i xDrive

Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remklauw reviseren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Remvloeistof is meestal dot4. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Vastzittende remklauw

Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.