100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 540 d xDrive 320
Bouwjaar 07.2017 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 540 d xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten.

Remklauw reviseren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 5 (G30, F90) 540 d xDrive komen. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU WielnavenTOYOTA RemtrommelsHYUNDAI Remslangen.

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90)

De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.