100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 530 i xDrive 249
Bouwjaar 09.2016 -

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 530 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 5 (G30, F90) 530 i xDrive.

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90)

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen.

Rode remklauwen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARAUDIROVERLAND ROVER. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.