100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 530 i xDrive 252
Bouwjaar 09.2016 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 530 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemklauwenMG RemslangenAUDI Wiellagers. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Remklauw reviseren

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 5 (G30, F90) 530 i xDrive. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90)

Stinkende remsystemen komt door overbelasting. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.