100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 530 d xDrive 265
Bouwjaar 09.2016 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 530 d xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Elke BMW 5 (G30, F90) 530 d xDrive heeft een eigen VIN-nummer. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remklauw reviseren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ABS, Brembo, Pagid, Zimmermann, ATE, Bendix, Jurid en Textar

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90)

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA RemtrommelsMAZDA RemcilindersPONTIAC Remschijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.