100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 530 d 265
Bouwjaar 09.2016 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 530 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90) 530 d

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemtrommelsLINCOLN RemcilindersFIAT Draagarmen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Remklauw reviseren

Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 5 (G30, F90), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Vastzittende remklauw

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.