100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 525 d 211
Bouwjaar 07.2017 - 06.2019

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 525 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 5 (G30, F90) 525 d past.

Vastzittende remklauw

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. En soms dot3. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers.

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90)

Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.