100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 525 d 231
Bouwjaar 07.2017 - 06.2019

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 525 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90) 525 d

Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Wij controleren altijd bij de BMW 5 (G30, F90) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remklauw reviseren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Vastzittende remklauw

Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN RemtrommelsMG WielnavenFERRARI Fuseekogels. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.