100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 520 i 163
Bouwjaar 07.2017 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 520 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90) 520 i

Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 5 (G30, F90). Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Remklauw reviseren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor.

Vastzittende remklauw

De handrem wordt bediend door de handremkabel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.