100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 520 i 170
Bouwjaar 07.2017 -

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 520 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90) 520 i

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert.

Remklauw reviseren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Vastzittende remklauw

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 5 (G30, F90) past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.