100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 520 i 184
Bouwjaar 07.2017 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 520 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Gietijzer komt minder veel voor als component. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remklauw reviseren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 5 (G30, F90) 520 i past. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemblokkenNISSAN RemschoenenTOYOTA Spoorstang. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90)

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.