100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 520 d Mild-Hybrid xDrive 190
Bouwjaar 11.2019 -

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 520 d Mild-Hybrid xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90) 520 d Mild-Hybrid xDrive

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 5 (G30, F90) komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Rode remklauwen

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De apk keuring let niet op de remvloeistof.

Geleidepennen voor remklauwen

De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.