100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 520 d Mild-Hybrid 163
Bouwjaar 11.2019 -

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 520 d Mild-Hybrid

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Elke BMW 5 (G30, F90) 520 d Mild-Hybrid heeft een eigen VIN-nummer. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Geleidepennen voor remklauwen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Je kunt bij ons betalen via overboeking Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 5 (G30, F90), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw revisiesets BMW

Remvloeistof is meestal dot4. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.