100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 520 d 163
Bouwjaar 09.2016 -

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 520 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten.

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90) 520 d

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 5 (G30, F90) past. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remklauw reviseren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.