100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 520 d 190
Bouwjaar 09.2016 -

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 520 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90) 520 d

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remklauw reviseren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 5 (G30, F90). De handrem wordt bediend door de handremkabel. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer.

Vastzittende remklauw

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.