100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 518 d 150
Bouwjaar 07.2018 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 518 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 5 (G30, F90) 518 d past. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90)

En soms dot3. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemslangenBUICK WielnavenLADA Remklauwen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Hier bedoeld men remklauw mee. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw.

Remklauw reviseren

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.