100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (G30, F90) 518 d 136
Bouwjaar 07.2018 - 06.2020

Remklauwen BMW 5 (G30, F90) 518 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Hier bedoeld men remklauw mee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 5 (G30, F90) 518 d, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA FuseekogelsDAEWOO RemslangenFIAT Wielnaven. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

Remklauw revisiesets BMW 5 (G30, F90)

Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Vastzittende remklauw

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. En soms dot3.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.