100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (F10) M5 Competition 575
Bouwjaar 02.2013 - 10.2016

Remklauwen BMW 5 (F10) M5 Competition

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Elke BMW 5 (F10) M5 Competition heeft een eigen VIN-nummer. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Remklauw revisiesets BMW 5 (F10)

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest.

Remklauw reviseren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.