100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (F10) 528 i 243
Bouwjaar 10.2009 - 08.2011

Remklauwen BMW 5 (F10) 528 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 (F10) 528 i

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 5 (F10), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. De apk keuring let niet op de remvloeistof.

Vastzittende remklauw

Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA HandremkabelsJEEP RemblokkenLAMBORGHINI Stabilisatorstangen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Remklauw reviseren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.