100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E60) 525 i 186
Bouwjaar 07.2003 - 12.2009

Remklauwen BMW 5 (E60) 525 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 5 (E60) 525 i

Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij controleren altijd bij de BMW 5 (E60) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.

Geleidepennen voor remklauwen

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Remvloeistof is meestal dot4. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken.

Rode remklauwen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.