100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E12) M535 i 218
Bouwjaar 04.1980 - 05.1981

Remklauwen BMW 5 (E12) M535 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 5 (E12) M535 i past. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 5 (E12).

Remklauw revisiesets BMW

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU.

Vastzittende remklauw

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. En soms dot3. Remklauwen worden vaak per as vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.