100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E12) 528 i 177
Bouwjaar 03.1977 - 09.1979

Remklauwen BMW 5 (E12) 528 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 5 (E12)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57609
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 40 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,91 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
56% Korting
39,06
88,77
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw terugstelset

Vastzittende remklauw

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 5 (E12) 528 i past.

Remklauw revisiesets BMW 5 (E12)

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . De bevesteging is altijd met stevige bouten.

Remklauw reviseren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.