100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E12) 525 150
Bouwjaar 08.1975 - 06.1981

Remklauwen BMW 5 (E12) 525

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen achterzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw terugstelset

Remklauw reviseren

Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS WielnavenJAGUAR WiellagersDAEWOO Stuurkogels. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Remklauw revisiesets BMW 5 (E12) 525

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 5 (E12). Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen.

Vastzittende remklauw

De handrem wordt bediend door de handremkabel. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.