100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E12) 520 i 125
Bouwjaar 03.1972 - 07.1979

Remklauwen BMW 5 (E12) 520 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 5 (E12)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57609
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vanaf bouwjaar: 10.76
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 40 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,91 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
56% Korting
39,06
88,77
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 5 (E12) 520 i komen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remklauw revisiesets BMW 5 (E12)

Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Hier bedoeld men remklauw mee. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Vastzittende remklauw

Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.