100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E12) 518 90
Bouwjaar 07.1974 - 05.1981

Remklauwen BMW 5 (E12) 518

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 5 (E12)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57609
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 40 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,91 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
56% Korting
39,06
88,77
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Elke BMW 5 (E12) 518 heeft een eigen VIN-nummer. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. En soms dot3.

Remklauw revisiesets BMW 5 (E12)

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Hier bedoeld men remklauw mee. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Vastzittende remklauw

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Jurid, TRW, Lucas, Bosch, Bendix, ABS, Zimmermann en Textar

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.