100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Gran Coupe (F36) 420 d 200
Bouwjaar 03.2014 - 02.2015

Remklauwen BMW 4 Gran Coupe (F36) 420 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen achterzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 4 Gran Coupe (F36)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57701
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: BREMBO
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 40 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,37 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
62% Korting
67,54
177,74
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Vastzittende remklauw

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 4 Gran Coupe (F36) 420 d, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remklauw revisiesets BMW 4 Gran Coupe (F36)

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remklauw reviseren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.