100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Coupé (F32, F82) M4 Competition 450
Bouwjaar 03.2016 -

Remklauwen BMW 4 Coupé (F32, F82) M4 Competition

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw reparatieset
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 4 Coupé (F32, F82)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57701
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: BREMBO
voor zuiger-Ø [mm]: 40 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,37 kg
Inbouwplaats:
62% Korting
67,54
177,74
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 4 Coupé (F32, F82) M4 Competition

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest.

Remklauw reviseren

Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken.

Vastzittende remklauw

De bevesteging is altijd met stevige bouten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO DraagarmenMINI SpoorstangDACIA Stuurkogels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 4 Coupé (F32, F82). Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.