WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI 125PK
Bouwjaar 06-1998 - heden

Remcilinders MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 41217
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
Ø: 23,8/19,0 mm
inbouwplaats: Voor
syst.: ATE
draad aansluiting I: M12x1.0
Materiaal: Aluminium
gewicht : 0,54 kg
61% KORTING
141,24
227,40
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een wielremcilinder kunt u bij ons al kopen vanaf een kleine 10 tot 15 euro een hoofdremcilinder kan wel prijziger zijn maar komt niet vaak voor om te vervangen dit geld ook voor een remkrachtverdeler. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden. Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Hoofdremcilinder MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI bestellen

Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Wielremcilinder zelf monteren

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.