100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA PICANTO 1.0 61
Bouwjaar 04.2004 -

Remcilinders KIA PICANTO 1.0

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.
Wielremcilinders achterzijde
Hoofdremcilinders
Wij checken of dit past
Past op uw KIA PICANTO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 61559
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Links-/rechtsbesturing: voor voertuigen met stuur links
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen zonder ABS
Voertuigtype: Picanto
Links-/rechtsbesturing: voor voertuigen met stuur links
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen zonder ABS
Voertuigtype: Morning
Schroefdraad maat aansluiting 1: 4x M10x1.0
Zuigerdiameter 1 [mm]: 20,6 mm
Materiaal: Aluminium
Aantal bevestigingsgaten: 2
Aantal aansluitingen: 4
Gewicht: 0,81 kg
60% Korting
136,29
340,74
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Hoofdremcilinder KIA PICANTO 1.0 bestellen

Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Wielremcilinder zelf monteren

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA PICANTO komen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, ATE, Bosch, ABS, TRW en Pagid Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA WielnavenMERCEDES-BENZ RemschoenenNISSAN Stabilisatorstangen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. Elke KIA heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.