WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.2 75PK
Bouwjaar 01-2008 - heden

Remcilinders CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.2

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde
Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder zelf monteren

Wij controleren altijd bij de CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.2 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. De remcilinders voor uw auto vind u bij autopartsonline.nl met echte kortingen en simpel door het invullen van uw kenteken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Hoofdremcilinder CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan bestellen

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.