100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 i 177PK
Bouwjaar 09-2005 - 02-2009

Remcilinders BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 i

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 i bestellen

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden.

Wielremcilinder zelf monteren

Koppeling cilinders vallen buiten de apk eisen daar deze uw koppeling bedienen en geen veiligheidsrisico met zich mee brengen. Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Elke BMW Z4 Roadster (E85) heeft een eigen VIN-nummer. Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.