100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 3.2 JTS Q4 260
Bouwjaar 12.2005 - 11.2011

Remcilinders ALFA ROMEO 159 3.2 JTS Q4

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.
Hoofdremcilinders
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 159
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 41998
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: TRW
Links-/rechtsbesturing: voor voertuigen met stuur links
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen met ESP
tot bouwjaar: 09.06
Schroefdraad maat aansluiting 1: 2x M12x1.0
Zuigerdiameter 1 [mm]: 25,4 mm
Lengte 2 [mm]: 122 mm
Lengte 1 [mm]: 10 mm
Materiaal: Aluminium
Aantal bevestigingsgaten: 2
Aantal aansluitingen: 2
Gewicht: 0,6 kg
62% Korting
111,39
293,14
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Koppelingsdruklagers

Wielremcilinder zelf monteren

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. Elke ALFA ROMEO 159 3.2 JTS Q4 heeft een eigen VIN-nummer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Hoofdremcilinder ALFA ROMEO 159 bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.