WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V 136PK
Bouwjaar 10-2004 - heden

Remcilinders ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 147
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 51158
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
Ø: 22,2 mm
inbouwplaats: Voor
syst.: TRW
aant. aansluitingen: 2
gewicht : 0,72 kg
62% KORTING
106,56
172,63
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De remcilinders voor uw auto vind u bij autopartsonline.nl met echte kortingen en simpel door het invullen van uw kenteken. De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinder ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 16V bestellen

Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Wielremcilinder zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 147 past. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.