100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80) 1.4 D 48PK
Bouwjaar 10-1990 - 09-1994

Remblokken VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80) 1.4 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken.

Remblokken monteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Remblokken VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80) 1.4 D kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80) past. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Asbest is vervangen door andere grondstoffen.