WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN POLO (86) 0.8 34PK
Bouwjaar 09-1975 - 09-1981

Remblokken VW VOLKSWAGEN POLO (86) 0.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. De auto kan naar links of rechts trekken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, ATE, Bosch, Textar, Brembo, TRW, Jurid, Bendix, Lucas en Rofren

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN POLO (86) 0.8, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto.

Remblokken VW VOLKSWAGEN POLO (86) kopen

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.