100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VX220 Cabriolet 2.0 i Turbo 200PK
Bouwjaar 03-2001 - 07-2005

Remblokken VAUXHALL VX220 Cabriolet 2.0 i Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Zachte remblokken

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL VX220 Cabriolet 2.0 i Turbo past. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remblokken VAUXHALL VX220 Cabriolet kopen

Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.