WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MIDI II Bus 2.2 D 61PK
Bouwjaar 06-1988 - 12-1994

Remblokken VAUXHALL MIDI II Bus 2.2 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Zachte remblokken

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De auto kan naar links of rechts trekken. Elke VAUXHALL MIDI II Bus 2.2 D heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken VAUXHALL MIDI II Bus kopen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De auto moet een korte remweg hebben. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto.

Remblokken monteren

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.