100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MERIVA Mk I 1.6 i 16V 100PK
Bouwjaar 01-2003 - 09-2005

Remblokken VAUXHALL MERIVA Mk I 1.6 i 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL MERIVA Mk I 1.6 i 16V. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remblokken VAUXHALL MERIVA Mk I kopen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers.

Remblokken monteren

Een noodstop kan men beter vermijden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn.