100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk II 1.3 CDTI 16V 69PK
Bouwjaar 10-2003 - 04-2007

Remblokken VAUXHALL CORSA Mk II 1.3 CDTI 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL CORSA Mk II 1.3 CDTI 16V past. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Fading ontstaat door te warme remblokken.

Zachte remblokken

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Remblokken VAUXHALL CORSA Mk II kopen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid.