WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS VERSO 1.5 105PK
Bouwjaar 03-2000 - 09-2005

Remblokken TOYOTA YARIS VERSO 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remblokken monteren

Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Remblokken TOYOTA YARIS VERSO 1.5 kopen

Ook draagarmen staan los van de remdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA YARIS VERSO. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.